nl fr eng

Circusclub Kortrijk - De Skjève Conventie

Info

Circusclub Kortrijk “de Skjève Smeete” (voor de West-Vlaamse analfabeet: de schuine worp) organiseert voor de zevende keer “De Skjève Conventie”. Deze rasechte jongleerconventie biedt gevarieerde workshops aan voor alle niveaus in een gezellige circussfeer. Dit jaar willen wij jullie verwelkomen van 30 augustus tot 1 september.

Dit jaar leven we ons weer een heel weekend uit in de zaal van OC De Vonke (Lagaeplein 24).

Op de hoeve is een camping voorzien. Breng wel zelf een tentje en slaapzak mee. Op zaterdagavond is iedereen, ook de minder motorisch vaardigen onder ons, welkom op de tribune voor knallende circusshows. Onze internationale artiesten geven het beste van zichzelf en gaan van start om 20u.

De zaal gaat open op vrijdag 30 augustus om 19u. We ronden af op zondag om 17u. Naast ontbijt en BBQ kan je ook aan de bar terecht voor een hapje en een drankje. Ook de jongste jongleurs zijn welkom vergezeld van hun ouders of docenten.

Huisdieren zijn niet toegelaten, er zijn voldoende koeien en kippen aanwezig.

Schrijf je hier in voor 25 augustus en krijg korting op de tickets!

Inkomprijs:
- Weekend voorverkoop: 30 EUR (24u jongleerzaal, bovenzaal hoeve, workshops, games, shows, camping, ontbijt zaterdag/zondag en BBQ zaterdag avond)
- Weekend aan de deur 40 EUR (24u jongleerzaal, bovenzaal hoeve, workshops, games, shows, camping, ontbijt zaterdag/zondag en BBQ zaterdag avond)
- Zaterdag 25 EUR (inclusief shows en BBQ)
- Zondag 10 EUR
- Circusshow 8 EUR


Info en vragen:
deskjeveconventie@hotmail.com
of check ons op Facebook

Sluiten flyer