nl fr eng

Circusclub Kortrijk - De Skjève Conventie

Info

Circusclub Kortrijk “de Skjève Smeete” (voor de West-Vlaamse analfabeet: de schuine worp) organiseert voor de zesde keer “De Skjève Conventie”. Deze rasechte jongleerconventie biedt gevarieerde workshops aan voor alle niveaus in een gezellige circussfeer. Dit jaar willen wij jullie verwelkomen van 15-17 september.

Voor het eerst gaan we op verplaatsing en zal de conventie doorgaan in Heule. Op de hoeve - ‘De Heerlijkheid van Heule’ (Zeger van Heulestraat 53-55) - kan je je drie dagen volledig uitleven op de zolder, tussen de fruitbomen of in de circustent.

Camping is voorzien, breng wel zelf een tentje en slaapzak mee. Op zaterdagavond is iedereen, ook de minder motorisch vaardigen onder ons, welkom op de tribune voor knallende circusshows. Onze internationale artiesten geven het beste van zichzelf en gaan van start om 20u.

De hoevepoorten gaan voor ons open op vrijdag 15 september om 19u. ( Zeger van Heulestraat 60, 8501 Kortrijk). We ronden af op zondag om 17u. Onze lokale boerenjongleurs staan ter plaatse klaar met een lekkere maaltijd en een uitgebreide bar. Ook de jongste jongleurs zijn welkom vergezeld van hun ouders of docenten. Huisdieren zijn niet toegelaten, er zijn voldoende koeien en kippen aanwezig.

Inkomprijs:
- 25 EUR voor het hele weekend, all in (24u jongleerzaal, workshops, games, shows, camping, ontbijt zaterdag/zondag en BBQ zaterdag avond)
- 20 EUR enkel voor zaterdag, inclusief shows en BBQ
- 10 EUR enkel voor zondag
- 5 EUR enkel voor de shows


Info en vragen:
deskjeveconventie@hotmail.com
of check ons op Facebook

Sluiten flyer